×

FAQ


Veel gestelde vragen over onze Prénatal Cadeaukaarten.

We doen ons best om je zo goed mogelijk te helpen. Daarom hebben we hier de meest voorkomende vragen op een rijtje gezet. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact op met onze klantenservice.


Cadeaukaart gebruik op onze webshop www.prenatal.nl

 • Als je iets retourneert of als we een deel van je bestelling niet uit kunnen leveren, storten we het betaalde bedrag altijd terug naar de gebruikte betaalmethode. Als een bestelling deels met een cadeaukaart is betaald, krijg je eerst het gedeelte van de betaling terug wat met iDeal, Creditcard of Paypal is betaald. Als er dan nog meer terug gestort moet worden of als je je hele bestelling met een cadeaukaart hebt betaald, zul je binnen enkele dagen een nieuwe digitale cadeaukaart van ons in je mailbox ontvangen die je weer kunt bestanden in onze winkels of webshop. 

 • Wanneer je je cadeaukaart verzilverd hebt in de betaalomgeving en je rondt je bestelling niet af, duurt het ongeveer 1 uur voordat je bedrag terug op je cadeaukaart staat. Daarna kun je je cadeaukaart weer opnieuw verzilveren. 

 • Wanneer je een fysieke cadeaukaart hebt gekregen dien je deze mee te nemen naar de winkel. Een kopie of foto wordt niet geaccepteerd. Mocht  je een digitale cadeaukaart hebben ontvangen kan je deze laten scannen bij de kassa. Wanneer je niet het gehele bedrag gebruikt wat beschikbaar is op de cadeaukaart zal het restant op de cadeaukaart blijven staan.


 • In de tweede stap van het bestelproces kun je je gewenste betaalwijze selecteren. Kies hier voor de Prénatal cadeaukaart. Nadat je in de derde stap van het bestelproces op 'naar afrekenen' hebt geklikt zal je naar een pagina worden geleid waar je je naam, cadeaukaartnummer en pincode kunt invullen. De pincode bevindt zich achterop de cadeaukaart onder de kraslaag.

Cadeaukaart gebruik bestelkiosk in de winkel

 • Ja dat kan door in de tweede stap van het bestelproces voor de Prénatal cadeaukaart te kiezen. Als je niet je hele bestelling met cadeaukaarten kunt betalen is het helaas niet mogelijk om het restbedrag via het Pinapparaat op de bestelkiosk te betalen. Wel kun je het restbedrag met iDeal, Paypal of je creditcard betalen.

Verzenden van fysieke cadeaukaarten per post

 • Op werkdagen besteld is binnen 2 werkdagen geleverd.

  Bestel je voor 10.00 uur op een werkdag dan heb je je bestelling in het gunstigste geval de volgende in huis.
  Wanneer je op vrijdag of in het weekend besteld ontvang je deze uiterlijk dinsdag of woensdag.
  Zodra je bestelling is verstuurd ontvang je hierover een e-mail met daarin de activatiecode om je kaart te activeren bij ontvangst.


 • De fysieke cadeaukaarten versturen we geblokkeerd. Je kunt de activatie code vinden in je verzendbevestiging die je per mail van ons hebt ontvangen. 
  Heb je de cadeaukaart cadeau gekregen? Dan heeft de cadeaugever deze activatiecode voor jou.

  Ben je de gever en stuur je direct de kaart naar de ontvanger, vergeet je dan niet de activatiecode aan de ontvanger te geven, zo kan de ontvanger direct gebruik maken van de door jou ontvangen cadeaukaart. 


Prénatal cadeaukaart direct ontvangen?